© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ BAYANLARI'NDAN EĞLENCE DOLU MATİNE

Nazilli’de 2015 yılında kurulan sosyal medya hesabında buluşan Nazilli Bayanları, 2.’sini düzenledikleri etkinlikte bir araya gelerek doyasıya eğlendi.

Nazilli’de 5 yıldır faaliyet gösteren ‘Nazilli Bayanları’ sosyal medya grubu üyeleri,  eğlence dolu matinede bir araya geldi. Bahar Beşer tarafından kurulup 5 yılda 42 bin üyeye ulaşan grup, Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede Ege’nin Divası olarak bilinen İsmoş’un sahne almasıyla eğlenceli dakikalar geçirdiler. Düzenlenen etkinliğe Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu eşleriyle birlikte katıldı.

Nazilli Bayanları Kurucusu Bahar Beşer amaçlarının bir araya gelerek grup üyelerinin keyifli dakikalar geçirmesi olduğunu söyledi. Nazilli Bayanları grubu olarak bir çok etkinliğe imza attıklarını söyleyen Beşer, “Geleneksel olarak yaptığımız etkinliğimizde  İsmoş ile beraber bayanlara özel bir matine yapıyoruz. Genelde bayanlara özellikle yardımlar ve iş olanakları sağlıyoruz. Bayanların olduğu her yerde güzellikler oluyor. Biz Nazilli Bayanları olarak her zaman her yerde farklı projelerle olmaya devam edeceğiz. Kapımız tüm kadınlarımıza açık” diye konuştu. Gece İsmoş’un söylediği şarkılarla devam ederken hediye çekilişi yapılarak son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER