© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli Belediyesi Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ile protokol imzaladı

Nazilli Belediyesi’nden çalışanlarına büyük fırsat! Nazilli Belediyesi ile Bahçeşehir Koleji arasında, belediye çalışanlarının çocuklarına indirimli eğitim verilmesi ve kültürel işbirliği yapılması hususunda protokol imzalandı.

Nazilli Belediyesi, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ile yeni öğretim yılı için eğitime katkı protokolü imzaladı. Protokol uyarınca Nazilli Belediyesi çalışanları; Bahçeşehir Koleji, Uğur Fen ve Anadolu Lisesi ile Uğur Kurs Merkezine indirimli olarak kayıt olabilecek. İndirim uygulaması oranları ve eğitim içeriği ile ilgi bilgi veren Bahçeşehir Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Ramazan Ererişkin ve Fatih Ertap, , "51 yıllık Bahçeşehir Uğur Okulları bilgi ve birikimini 15 yıldır Nazilli'mizde en iyi şekilde temsil etme gayretindeyiz. Bu gayretimizin Nazilli Belediyemizce de takdir edilmesi bizi onurlandırıyor. Belediyemizle eğitim ve öğretime ilişkin her alanda işbirliği içinde, Nazilli'mizi eğitimde marka şehir yapmaya kararlıyız. Belediye başkanımız Kürşat Engin Özcan'a eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz."dedi. 
 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı için Milli Eğitim Bakanlığı’na ders saati ve hizmetleri karşılığında belirttiği yıllık ücret üzerinden indirimi okul öncesi yüzde 15, ilköğretim yüzde 15 oranını kapsayan protokole imza atan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan “Başarıları ile adından sıkça söz ettiren eğitim kurumuza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Personelimize bu tür imkanların, kolaylıkların sağlanması çok büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı..
Eğitim kurumlarının bünyesinde verilen yemek, kitap, kıyafet ve servis ücretleri ilgili şirket ve bağlı bulunduğu valiliğin belirlediği ücretler üzerinden veliler sunulacağını da hatırlatan Bahçeşehir Eğitim Kurumları Kurucularından Fatih Ertap; “ Protokolün Nazilli Belediyesi çalışanları ve Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları için hayırlı ve UĞURLU olmasını diliyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER