© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli Belediyesi’nden herkese eğitim

‘Nazilli’de Herkese Eğitim’ sloganıyla hayata geçirilen Nazilli Belediyesi Gençlik, Eğitim, Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi( NAZGEM) için ön kayıtlar başladı.

Nazilli Belediyesi tarafından kurulan Gençlik, Eğitim, Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi için Belediye Meydanı ve Uzun Çarşı’da stant kuruldu.

Deneyimli öğretmen kadrosu, mezun ve 12. Sınıflara TYT- AYT Kursu, 8.Sınıflara LGS Kursu, 7 ve 11. Sınıflara yönelik okula destek kursu ve tüm öğrencilere ücretsiz rehberlik ve psikolojik destek hizmeti verecek olan NAZGEM’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Merkezde gençlerin ve çocukların hem eğitimleri hem de sosyal ve kültürel gelişimleri için tüm imkanların sağlanacağını söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Amacımız kar amacı gütmeden eğitimde fırsat eşitliği sağlayarak çocuklarımıza kaliteli eğitim vermek ve derslerine yardımcı olmak. Belediye Meclisimizde alınan kararın ardından personellerimiz ön kayıtlar için çalışmalara başladı. Bu tür çalışmalar çevre illerde başarılı bir şekilde uygulanıyor. Biz de Nazillimizde en iyi şekilde bir hayat geçireceğiz. Makul fiyatlar karşılığında, piyasanın çok altında, hiçbir kar amacı gütmeden, eğitimlerimizi periyodik deneme sınavları ile destekleyerek bu çalışmayı yapacağız” diye konuştu.

Stantları ziyaret edip vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özcan; “Kırsal kalkınma ve eğitim öncelikli projelerimizle Nazilli’de güzel işlere imza attık. Bundan sonraki süreçte de ortak akılla, vatandaşlarımızın görüşlerini alarak Nazillimiz için her şeyin en güzelini yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER