© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli Beydağ Köftesi’ni çok sevdi

Nazilli’de yaklaşık 4 ay önce açılan Beydağ Köftecisi, üstün hizmet kalitesi ve lezzetli köfteleriyle fark yaratmaya devam ediyor.

Nazilli’de 4 ay önce hizmete açılan Beydağ Köftecisi, köfte severlerin uğrak noktası oldu. Haftanın 6 günü hizmet veren ve gün içinde birçok vatandaşı ağırlayan mekan, lezzet düşkünlerinin büyük beğenisini kazanıyor. Beydağ Köftesi’nin yanı sıra Ödemiş köftesi de bulunan işletmenin sahibi Serkan Kart, Nazilli halkının gösterdiği ilgi ve alaka nedeniyle teşekkür etti.

Uzun yıllardır bu mesleğin içinde olduğunu söyleyen ve Nazilli’de kendi işletmesini açtığı için mutlu olduğunu ifade eden köfte ustası genç adam, “Öncelikle Nazilli halkına teşekkür ediyorum. Burada damak tadından anlayan birçok insan var. İçinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan, %100 dana etinden yapılan köftemize gösterilen ilgi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Önümüzdeki günlerde çeşitlerimizi genişleterek daha zengin bir menüyle hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Yeşil Mahalle 1856/1 Sokak No: 16 (Nazilli Devlet Hastanesi Acil Ayakta Giriş Kapısı Karşısı) adresinde bulunan işletmenin haftanın 6 günü 11.00 ila 22.00 saatleri arasında açık olduğunu söyleyen Serkan Kart, “Müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak ve onlara her zaman en iyi hizmeti sunabilmek için çalışıyoruz. İşyerinde müşterilerimizi ağırladığımız gibi paket servisi hizmetimiz ile de lezzetlerimizi vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Ev ve işyerlerine paket servisi için 0544 179 29 97 numaralı telefonu arayabilirler” ifadelerini kullandı.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER