© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli Doğa Beach Restaurant kapılarını açıyor

Nazilli’de eğlence sektöründe çığır açacak Doğa Beach Restaurant’ta eğlence 1 Temmuz’da başlıyor.

Nazilli İsabeyli Mahallesi'nde hizmete girecek olan ilçede ilk ve tek havuz konseptli elit restaurantı Doğa Beach Restaurant kapılarını açıyor. Yüzme havuzu, 150 masa, 1000 kişilik kapasitesi, konser alanı ve havuz başı sahnesi ile ilçede birçok ünlü ismi ağırlayacak işletme yine gerçekleştireceği konserler ile büyük ses getirecek.

Bölgenin en iyi şeflerinin hazırladığı serpme kahvaltı, ocak başı ve daha birçok lezzeti bir arada bulunduran Doğa Beach Restaurant, şehrin gürültüsünden uzak, yemyeşil doğa ile iç içe, Nazilli’de yaşayan vatandaşlara havuz başında eşsiz bir ortam sunacak.

 

EĞLENCE 1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR
Gündüzleri köpük ve havuz partileri ile akşamları da havuz başı sahnesinde DJ performansları, birçok ünlü sanatçıyla Nazilli’de eğlencenin tek adresi olacak Doğa Beach Restaurant’ta 1 Temmuz’da ve her Cuma, Cumartesi akşamları DJ Bensu Şahin sahne alacak.

MUHTEŞEM KONSERLER
Gerçekleştireceği konserler ile Nazilli’de adından sıkça söz ettirecek Doğa Beach’in ilk konser takvimi açıklandı. İlk olarak 10 Temmuz’da arabeskin güçlü seslerinden İntizar sahneye çıkacak. Ardından 22 Temmuz’da son yılların en çok çıkış yapan gruplarından Sakiler şarkıları ile Doğa Beach’te olacak. Açıklanan isimlerden sonuncusu ise ilginç tarzı ve güçlü sesi ile 12 Ağustos’ta Manuş Baba sahne alacak. Doğa Beach Restaurant bu konserlerin yanı sıra ilerleyen günlerde daha birçok ünlü ismi ağırlayacak. Ayrıca Doğa Beach Restaurant Nazilli’ye Bağlı İsabeyli Mahallesi Yeşildere Mevkii Piknik Alanı numara 32/2’de hizmet verecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER