© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli eski Belediye Başkanı Yüzügüler son yolculuğuna uğurlandı

İzmir’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Nazilli Eski Belediye Başkanı ve Anavatan Partisi Aydın Eski Milletvekili Mehmet Yüzügüler için Belediye Meydanı’nda resmi tören düzenlendi.

Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler’in babası, Aydın siyasetinin önemli isimlerinden  ‘Nazilli’nin gülen yüzü’ Mehmet Yüzügüler, Belediye Meydanı’nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Törene, eski Adalet Bakanı Murat Başeskioğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, dernek ve STK başkanları, muhtarlar, Yüzügüler ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehmet Yüzügüler’in Türk bayrağına sarılı naaşı tören kıtasının omuzlarında getirilerek katafalka kondu. Özgeçmişinin okunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Yüzügüler’in naaşı Belediye Meydanında yapılan törenin ardından cenaze namazının kılınacağı Koca Cami’ye götürüldü.

Yüzügüler ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileyen eski Adalet Bakanı Murat Başeskioğlu; “Nazili değerli bir evladını yitirdi. Soyadı gibi yüzü gülen, insan sevgisiyle dolu bir kardeşimizdi. Sizin belediye başkanınız bizim de komşumuzdu. Nazilli’ye çok güzel hizmetleri oldu. Allah rahmet eylesin. Biz ondan razıydık, Allah da ondan razı olsun” sözlerini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER