© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli Fen Lisesi’ne büyük onur

Nazilli Fen Lisesi Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü projeler nedeni ile merkezi Brüksel'de bulunan eTwinning Merkezi Destek Servisi tarafından eTwinning Avrupa Okulu etiketine layık görüldü.

Nazilli’nin başarılarıyla ilklerinden olan Nazilli Fen Lisesi başarılarına bir yenisi daha ekledi. Okul yaptığı eTwinning projeleriyle Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da bilinirlik kazandı. Fen Lisesi bu zamana kadar yaptığı projelerin ödülünü eTwinning Merkezi Destek Servisi tarafından ‘eTwinning Avrupa okulu’ yapılarak aldı. Okul bundan sonra Avrupa ülkeleri arasında tanınan bir okul olup çeşitli seminer, çalıştay gibi etkinliklerde öncelikli olacak.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEKLER
Bu süreçte Nazilli Fen Lisesi eTwinning projelerini başarılı bir şekilde yürütüp eTwinning Avrupa Okulu kriterlerini yerine getirerek bu  ödülü okula kazandıran Müzik Öğretmeni Zuhal Dilbaz, Almanca Öğretmeni Cansel AKEL, İngilizce Öğretmeni Gülhan KÜÇÜK, Görsel Sanatlar Öğretmeni Seyhan Alkan Kara'ya ve öğrencilerimize daha büyük başarılar almak için çalışamaya devam edeceklerini belirttiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER