© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti'nden tebrik ziyaretleri

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Yönetim Kurulu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ardından sorumluluk bölgelerinde bulunan belediyeleri de ziyaret ederek yeni seçilen ve tekrar göreve gelen belediye başkanlarına hayırlı olsun dileklerini iletti.

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özmen liderliğinde gerçekleşen ziyaretlerde, Nazilli, Sultanhisar, Yenipazar, Bozdoğan, Kuyucak, Karacasu ve Buharkent Belediyeleri'nin başkanlarıyla bir araya gelindi. Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özmen'in yanı sıra Başkanvekili Timuçin Kılıç, Başkan Yardımcısı Ali Soydemir, Genel Sekreter Mehmet Kemal Altan ve Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Özbağcı da ziyaretlere katıldı.

İSTİŞAREDE BULUNULDU
Ziyaretlerde, Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca ile halkın güvenini yeniden kazanarak üçüncü dönemine seçilen Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ve Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol'a hayırlı olsun dilekleri iletilerek, belediyelerin yerel seçim süreci ve ekonomik durumlarıyla ilgili istişarelerde bulunuldu.

TANITIMA KATKI SUNACAK
Nazilli Gazeteciler Cemiyeti, yerel yönetimlerle işbirliği içinde olmayı ve yerel basına destek verilmesi gerektiği konusunda sürece katkı sunmak istediklerini belirtti. Yönetim Kurulu, yerel basının güçlendirilmesi ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini vurguladı. Ziyaretler, yerel yönetimlerle iletişimin güçlendirilmesi ve Nazilli başta olmak üzere çevre ilçelerin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlanması amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu adına Başkan Ümit Özmen tarafından ziyaretlerde Belediye Başkanlarına 'Efe Heykeli' hediye edildi.





İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER