© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ KADINLARI GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Nazilli'de sosyal medya üzerinden örgütlenen ve 40 bin üyeye sahip olan Nazilli Kadınları Grubu, düzenlediği matine ile gönüllerince eğlendi. Muhteşem gece kadınların şıklık yarışına sahne oldu.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaklaşık 3 yıl önce popüler sosyal medya ağı Facebook üzerinde grup kuran 'Nazilli Kadınları' Grubu üyeleri, grup kurucusu Saime Özdoğru'nun organizasyonuyla yapılan matinede buluştu. Ahmet Şensan Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı  Mert Öreroğlu ve eşi, Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı nedeniyle Kuşadası'nda bulunan Başkan Kürşat Engin Özcan'ın eşi Aslı Özcan ve çok sayıda davetli katıldı. Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen matinede Halk Oyunları öğretmeni Hülya Oktay tarafından düzenlenen Nazilli Kadınları’nın halk oyunu büyük beğeni aldı.

Bu zamana kadar birçok etkinliğe imza atan grup üyeleri Ahmet Şensan Kültür Merkezi'nde düzenlenen gecede orkestra Ahmet Demirdal  eşiliğinde doyasıya eğlendiler. Grup kurucusu Saime Özdoğru, ”Bugüne kadar gerçekten büyük bir azimle grubumuzu en iyi yerlere getirdik.3. matinemizi yaptığımız bu gecede bizlere destek veren tüm grup üyelerime,sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Hedeflerimizin arasında dernekleşmek de var inşallah en kısa zaman da başaracağız gecemize hoş geldiniz herkese iyi eğlenceler” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER