© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli Kadınları'ndan Ateş Savaşçılarına Ziyaret

Nazilli'de sosyal medya ağı Facebook'ta kurdukları grup ile dikkatleri üzerine çeken Nazilli Kadınları, Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli İtfaiye Amirliği’ni ziyaret ederek İtfaiyeciler Haftası'nı kutladı.

NAZİLLİ KADINLARI'NDAN ANLAMLI ZİYARET 
ATEŞ SAVAŞÇILARINI UNUTMADILAR

Nazilli Kadınları Facebook Grubu üyeleri, İtfaiye Haftası dolayısıyla, Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti. İtfaiye personelinin haftasını kutlayan grubu, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mehmet Serdar Adanır karşıladı. Grup Lideri Saime Özdoğru, Daire Başkanı Serdar Adanır'a çiçek takdim ederken, eşi itfaiyeci olan Fatma Dere Gezgin, tüm itfaiye personeline karanfil dağıtımında bulundu. 

TOPUKLU EFE'NİN SELAMLARINI İLETTİ 
Nazilli Kadınları'nın İtfaiye personelini ziyaret ederek haftalarını kutlamasının memnuniyet verici olduğu belirten Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Mehmet Serdar Adanır, grup üyeleriyle tek tek tokalaşarak sohbet etti. Adanır, "Nazilli'nin efe yürekli kadınlarını burada ağırlamaktan büyük onur duyduk. Grup üyelerinin arasında eşi ve oğlu itfaiyeci olan kadınlar var. İtfaiyecinin zorluklarını biliyorlardır. Ayaklarına, yüreklerine sağlık. 7/24 çalışan ve en zor anlarda insanlara hizmetkar olan itfaiyecilerin gönüllerini almaya gelmişler. Hepsinin gönülleri var olsun. Çok teşekkür ederim. Bizleri şereflendirdiler. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Özlem Çerçioğlu da efe yürekli kadınlarımıza selamlarını iletti" dedi. 

Nazilli Kadınları Facebook Grubu Lideri Saime Özdoğru ise “Böyle önemli günlerde bu tür ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Sağ olsun Büyükşehir İtfaiyesi Daire Başkanımız Serdar Adanır bizleri kırmadı. Canlarını bizler için hiçe sayan tüm itfaiyecilerin İtfaiyeciler Haftası'nı kutlarız” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER