© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli Kadınlarından Unutulmaz Gala Gecesi

Sosyal Medya Platformu Facebook üzerinde açılan ve bu zamana yaptığı ekinlikleriyle fark yaratan Nazilli Kadınları Grubu yöneticileri gala gecesi düzenledi. Muhteşem gecede 90’lı yıllarda fırtına gibi esen ünlü pop müzik şarkıcısı Şahsenem sahne alırken, kadınlar gönüllerince eğlendi.

Nazilli'de, popüler sosyal medya platformu facebook üzerinde örgütleşen ve kurulduğu günden bu yana birçok organizasyona ve sosyal sorumluluk projesine imza atan Nazilli Kadınları Facebook Grubu kurucuları Saime Karakuyu ile Ayten Külcü bu kez üyelerine unutulmaz bir gala gecesi yaşattı. Garden 256 Düğün Salonu’nda düzenlenen gala gecesinde 90’lı yıllarda fırtına gibi esen ünlü pop müzik sanatçısı Şahsenem sahne aldı. Şahsenem’in unutulmaz şarkılarını seslendirdiği gala gecesinde kadınlar eğlenceye doydu. Gala gecesinde katılımcılara tavuk sote, pilav, kurabiye, kuruyemiş ve içecek ikramı da yapıldı.

Spiker Duygu Meltem Yalçınkaya’nın muhteşem sunumuyla renk kattığı gecede ilk olarak sponsorlara ve 14 yıldır ilçenin tanıtımını yapan Facebook Nazilli Sayfası yöneticilerinden Eşref Özbağcı'ya teşekkür plaketi takdim edildi.

Programda ilk olarak sahneye çıkan kadın efelerin gösterisi büyük beğeni topladı. Gece boyunca kurtlarını döken kadınlar, piyanist Grup Bemol Hüseyin Şahinoğlu’nun seslendirdiği şarkılar ve canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Salona gelen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da kısa bir konuşma yaparak katılımcılara iyi eğlenceler diledi.

Programın son bölümünde ise sahneye gecenin yıldızı Şahsenem çıktı. 90’lı yıllarda fırtına gibi esen Özbek- Türk şarkıcı Şahsenem gecede unutulmaz şarkılarını Nazillili kadınlar için seslendirdi. Salondakiler, Şahsenem'in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.





İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER