© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ KAYMAKAMI DEĞİŞTİ

İçişleri Bakanlığı’nın 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Aydın’da Nazilli, Köşk ve Bozdoğan ilçelerinin kaymakamları değişti.

 İçişleri Bakanlığı, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 mülki idare amirinin görev yerlerini liyakat ve kıdemleri dikkate alarak değiştirdi.

Buna göre, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında görevli 10 mülki idare amirinin yerleri değiştirildi, 13 kaymakam ve 4 vali yardımcısı bakanlık merkezinde değişik görevlere getirildi. Aydın’da da Nazilli, Bozdoğan ve Köşk ilçelerinin kaymakamları değişti.

KÜÇÜK VALİ YARDIMCILIĞINA ATANDI
Kararname kapsamında Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Mersin Vali Yardımcılığı’na atandı. Küçük’ün yerine ise Antalya Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy getirildi.

Bozdoğan Kaymakamı Adem Can, Van Çaldıran Kaymakamlığı’na, Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği Müfettişliğinde görevlendirilirken, yerine Şanlıurfa Suruç Kaymakamı Tarık Açıkgöz atandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER