© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ KENT KONSEYİ BURMAOĞLU İLE DEVAM DEDİ

Nazilli Kent Konseyi, Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirdiği genel kurulda mevcut başkan Bülent Burmaoğlu ile yoluna devam kararı aldı. Aday olmadığını açıklayan Burmaoğlu, üyelerin yoğun talebini geri çevirmeyince tekrar başkan seçildi.

Nazilli Kent Konseyi, Olağan Genl Kurul Kongresi'ni gerçekleştirdi. Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi'nde yapılan kongereye Nazilli Belediye Başkanı Kkürşat Engin Özcan, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti  Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, STK Temsilcileri, Meslek Odası temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede, açılış konuşmasını Bülent Burmaoğlu yaptı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın destekleriyle güzel işler yapılacağını vurgulayan Burmaoğlu, "Nazilli’nin tüm dinamiklerini harekete geçirmek için başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle çalıştık. Halen 5 meclis ve 8 gönüllü çalışma grubumuz var. Bilgisini, zamanını enerjisini ortaya koyan arkadaşlarımız kentteki tüm paydaşları bir araya getirmek için gayretli çalışmalar yaptılar. Türkiye Kent Konseyleri Birliği’ne üye olduk ve Ege Bölgesi Kent Konseyleri Birliği’nin de yönetim kuruluna katıldık" dedi. 
Konsey Başkanı Burmaoğlu'nun ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuşmasının başında 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutladı. Nazilli'yi ortak akılla yönetmenin en kurumsal yapısının kent konseyi olduğunu vurgulayan Özcan, "Konseyde çalışmak için yürütme kurulu üyesi olmanız gerekmiyor, isteyen herkese kapımız açık" dedi. 

Nazilli Kent Konseyi Konseyi'nde yapılan konuşmaların ardından seçim süreci başladı. Yeni dönem için aday olmadığını açıklayan Bülent Burmaoğlu, başka aday çıkmaması ve genel kurul üyelerinin ısrarlı talepleri üzerine seçime tek aday olarak katıldı. Burmaoğlu'nun tekrar başkan seçilmesinin ardından Yürütme Kurulu'nun seçimi yapıldı. 18 adayın katıldığı yürütme kuruluna 7 asil ve 7 yedek üye seçildi. Ali Küçük, Ali Petek, Faruk Baştepe, Mustafa Certel, Tuncay Sepetçioğlu ve Zeki Dal Nazilli Kent Konseyi'nin Yürütme Kurulu asil üyeliğine seçilen isimler oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER