© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli NARKO zehir tacirlerinin kabusu oldu

Nazilli’de İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı NARKO polis ekipleri düzenledikleri uyuşturucu operasyonunda 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslardan 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece Adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 2 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son günlerde başarılı operasyonlara imza atan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Grup Amirliği ekipleri son 3 gün içerisinde zehir tacirlerine göz açtırmadı. NARKO ekipleri kovalamaca ve nefes kesen 2 ayrı operasyonda 6 kişiyi yakaladı. Operasyonlarda yakalanan şahıslardan 525 gr gubar esrar maddesi, 740 adet sentetik uyuşturucu ilaç ve 160 gr. eroin maddesi ele geçirildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından kırsal Dallıca Mahallesinde yakalanan 6 şahıstan A.D. (42), B.A.(33) H.Ü.(47) , Y.Y. (22) isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, ilçe girişinde Devlet Karayolu üzerinde Yeşilyurt Mahallesinde yakalanan A.K. (24) ve H.İ.O.(24)  isimli şahıslar ise çıkarıldıkları mahkemece uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Ceza ve Tutuk Evine teslim edildiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER