© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ POLİSİ ENSELEDİ!

Nazilli’de dün sabah saatlerinde meydana gelen kovalamacada otomobille kaçan 2 şahıs çok sayıda polis ekibini peşine taktı. Şüpheli 2 şahıs polisin amansız takibi sonucu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Kovalamaca sabah 08.00 sıralarında Bozdoğan’da Jandarmanın dur ihtarına uymayan bir otomobili takibiyle başladı. Filmleri aratmayan kovalamacada arama noktasından kaçan İbrahim Y. yönetimindeki 07 GOZ 66 plakalı otomobil, Bozdoğan’dan Nazilli’ye doğru kaçmaya başladı. İlçe sınırlarına girince Nazilli Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekip otomobili takibe aldı ve tehlikeli kovalamaca başladı. Nefes kesen kovalamaca Beşeylül Kavşağı, Hürriyet Caddesi, Organize Sanayi, Cumhuriyet Parkı istikametinde devam etti. Şüpheliler son olarak Turan mahallesi Nazilli Anadolu Lisesi yan sokağına girdi ve polis ekipleri tarafından sıkıştırılınca kaldırıma çarparak kaza yaptı. Ekipler araç içerisinden İbrahim Y. Ve Hayriye F. Ters kelepçe yaparak gözaltına aldı. Bu arada kovalamaca da şahısların kullandığı kaza sonrası kullanılamaz hale gelirken, çekici yardımıyla incelemek üzere Bozdoğan Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Bu arada şüpheli otomobil kovalamaca sırasında küçük çaplı 2 kaza yaptı.     

"GÖZALTINA ALINDIRLAR" 
Bozdoğan Jandarma ekipleri şahısların Nazilli yönüne kaçtığı sırada araçtan bir paket attıkları bunun uyuşturucu olabileceğinden şüphelenirken, araç içerisinde yapılan arabada uyuşturucu içmeye yarayan bir düzenek bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler otomobilin aracın sigortası olmadığı için kaçtıklarını ifade etmeleri onları polis tarafından gözaltına almalarını engellemedi. Şüpheli 2 şahıs Nazilli Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerindeki ardından ifadeleri alınmak üzere Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER