© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA ANDI

Aydın'ın Nazilli ilçesinde geçtiğimiz yıl Şehit olan Teğmen Mmuhammet Can Sevim için 5 bin kişilik hayır düzenlendi.

Van'ın Çaldıran ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu Şehit olan Teğmen Muhammet Can Sevim, vefatının yıl dönümünde yemekli mevlit ile anıldı. Yeni Mahallesi Kapalı Pazar yerinde düzenlenen 5 bin kişilik hayır yemeğine Şehit Teğmenin annesi Semra Yetek, eşi Özlem Sevim, babası Cahit Sevim ve amcası Halit Sevim'in yanı sıra Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Akif Dönertaş, Nazilli İlçe Jandarma Komutanı  Hakdan Öztürk, Nazilli Belediye Başkanlığına vekalet eden Adnan Dönmez, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve yöneyim kurulu üyeleri, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, STK temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Şehit'in annesi, babası ve eşi ile sohbet eden protokol üyeleri 'Allah kabul etsin' dileklerinde bulunup ailenin acısını paylaştıktan sonra Şşehit Muhammet Can Sevim için dua ettiler.

Acılarının hala çok taze olduğunu hatta her geçen gün daha da katlanarak arttığını ifade eden Şehit Teğmen Muhammet Can Sevim’in annesi Semra Yetek, "Rabbim ahirette bizleri kavuştursun her geçen gün daha büyük özlemle ve acımız artıyor bize ondan hediye torunumuz,oğlumun emaneti ve eşi var onlarla ayakta duruyoruz" dedi.
 

İlk günkü acıyla oğlunu andığını ifade eden Şehit babası Cahit Sevim ise ”Bu acının tarifi yok. Bir evladımızı vatanımız için şehit verdik teselli bulduğumuz tek taraf bu. Tüm Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Hayır yemeğimize katılan herkese çok teşekkürler ederim" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER