© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ SICAKLARININ SERİNLETEN ADRESİ; DOĞA BEACH

Nazilli’de geçtiğimiz günlerde muhteşem bir açılışla hizmete giren Doğa Beach Restaurant, profesyonel sistemli 250 metrekarelik muhteşem havuzuyla, yılın en sıcak günlerini yaşadığımız bu günlerde aşırı sıcaktan bunalan vatandaşlara sahili aratmayan bir ortam sunuyor.

Nazilli İsabeyli Mahallesi’nde 1 Temmuz’da açılan bölgenin ilk ve tek havuz konseptli restoranı Doğa Beach Restaurant, 250 metrekare büyüklüğündeki profesyonel sistemli havuzuyla sıcaktan bunalan vatandaşlara adeta sahil ortamı yaşatıyor. Sabah 09.00 ile akşam 18.30 arası hizmet veren havuzda yetişkinler 100 TL, çocuklar 75 TL ve 0-6 yaş arası ücretsiz olarak faydalanıyor.

Bölgenin en iyi şeflerinin hazırladığı serpme kahvaltı, pizza, hamburger, tost gibi lezzetleri de misafirlerine sunan Doğa Beach’te, tercihinize göre alkollü ve alkolsüz içeceklerin yanında havuz başında nargile keyfi de yaşatıyor. Ayrıca Doğa Beach’te havuz sefası sürmek isteyen vatandaşlar şezlong ve şemsiyelerden ücretsiz yararlanabiliyor.

İsabeyli Mahallesi Yeşildere mesire alanında bulunan Doğa Beach, Pazar günleri sadece aile konsepti ile misafirlerini ağırlıyor. Her akşam ücretsiz canlı müzik performansları ile misafirlerini ağırlayan Doğa Beach Restoran’tan rezaervasyon yaptırmak için  0501 322 00 09 arayabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER