© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli Ticaret Borsası yeni başkanını seçiyor

Nazilli Ticaret Borsası’nda seçim heyecanı başladı. Mevcut Başkan Nurettin Kırlıoğlu yeşil, başkan adayı Murat Kaplan ise mavi listeyle yarışacağı seçimde oy kullanma işi saat 09.00 itibariyle başladı.

Nazilli Ticaret Borsası’nda yaklaşık 1 aylık süren propaganda sürecinin sonuna gelindi. 322 üyenin oy kullanacağı seçimde mevcut Başkan Nurettin Kırlıoğlu ile Murat Kaplan’ın yarıştığı seçim Nazilli Ticaret Borsası yeni hizmet binasında gerçekleştirildi. Nurettin Kırlıoğlu yeşil, Murat Kaplan ise mavi listeyle oylara talip oldu.


Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, her iki başkan adayına da başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Adayı Murat Kaplan, kazanın Nazilli olacağını ifade etti. Zorlu bir süreç geçirdiklerini kaydeden Kaplan, “Sayılı günler çabuk geçiyor. Çok iyi insanlarla tanıştık, çok iyi diyaloglar kurduk. Yaptığımız her şeyi gönülden yaptık. Bugün artık son gün. Üyelerimizin karşısına çıktık. Umarım üyelerimizin gönüne girmişizdir. Arkadaşlarımızla iyi bir çalışma yaptık. Sandıklar açıldığında kazanan Nazilli olacak. Kazanın kaybedeni, kaybedenin kazananı kucaklayacağına eminim. Yarın yine hepimiz yüz yüze bakacağız” ifadelerini kullandı.

1 Ekim’in demokrasi ve Nazilli adına önemli bir gün olduğuna dikkat çeken mevcut Başkan Nurettin Kırlıoğlu, “Nazilli’miz ve Borsamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Üyelerimiz, devam et derse yarım kalan işlerimizi devam ettireceğiz. Herkese başarılar dilerim” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER