© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli Ülkü Ocakları’ndan cezaevine kitap bağışı

Nazilli Ülkü Ocakları, Adalet Bakanlı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen ‘Bir kitap bir umut ’kampanyasına destek vermek için kitap bağışladı.

Nazilli Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birimi, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımı ile 29 Mart 2021 tarihinde imzalanan “Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü” sonrası tüm yurtta belirli noktalarda cezaevleri için kitap bağış stantları kuruldu. Nazilli’de de Belediye Meydanı’nda kurulan bağış standına gelen Nazilli Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birimi kitap bağışında bulunarak kampanyaya destek çıktı.

“BİZİMDE BİR NEBZE FAYDAMIZ OLURSA NE MUTLU”
Nazilli Ülkü Ocakları olarak yaklaşık olarak 800 kitap topladıklarını belirten Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı M. Hüseyin Arıkan, “Kitap desteğinde bulunmak isteyen vatandaşlar Ülkü Ocakları’na bırakabilirler. Nazilli Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birimi olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Adalet Bakanlığının iş birliğinde başlatılan "Bir kitap bir umut’ kampanyasına destek verdik. Kurulacak her kütüphane geleceğe tutulan bir ışık olsun. Kitap bağışımızın 2 partisini bitirdik ve 3 parti için kitap toplamaya başladık. Yaklaşık 800 adet kitap bağışladık, inşallah üçüncü partide bin adeti geçecek. Orta Öğretim teşkilatımızın evlerinden, tanıdıklarından gelen kitaplarla kampanyaya bizimde bir nebze faydamız olursa ne mutlu” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER