© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ UZUN YAŞAM KÖYÜ'NE FİZİBİLİTE DESTEĞİ

Nazilli Ticaret Odası’nın önemli projelerinden biri olan Uzun Yaşam Köyü Fizibilite projesi için Güney Ege Kalkınma Ajansı’na yaptığı başvuru, 2019 yılı Fizibilite Desteği Kapsamında kabul edildi ve sözleşme imzalandı.

Nazilli Ticaret Odası’nın  2019 yılı Temmuz ayında fizibilite desteği için başvuruda bulunduğu Uzun Yaşam Köyü Projesi’ne GEKA’dan destek geldi. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Yönetim Kurulu, Uzun Yaşam Köyü’nün desteklenmesi yönünde karar verdi. NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan tarafından imzalanan sözleşme ile mali desteğin tahsis edilebileceği öngörüldü. 

“OLUMLU YÖNDE ETKİLERİ OLACAK” 
NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan” Projemizin tanıtımı için birçok kamu, kurum ve kuruluşlardaki yöneticiler ile sürekli istişare gerçekleştirerek her platformda dile getirmekteyiz. Bakanlarımız, milletvekillerimiz, TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve bölge idari amirlerimiz ile görüşmelerimiz halen devam etmekte ve her daim projemizi desteklemektedirler. Bu proje gerçekleştiğinde sorumluluk sahamızın çok büyük eksikliğini hissettiği marka değerini kazanmasında önemli bir adım atılmış olacaktır. Bu kazanımın, hem ticari işletmelerimize ve üreticilerimize, hem de bölgede yaşayan tüm hemşerilerimize direkt veya dolaylı olarak olumlu yönde etkileri olacaktır. Uzun Yaşam Köyü kurulması için süreçte sona doğru yaklaşmakta olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER