© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli’de 2022 yılının ilk meclis Toplantısı yapıldı

Nazilli Belediyesi’nin 2022 yılı ilk meclis toplantısı gerçekleştirilirken, yeni yılda en düşük sözleşmeli personel ücreti 4 bin 260 TL olarak kabul edildi.

Nazilli Belediyesi, 2022 yılı ilk meclis toplantısına imza attı. Belediye Meclis Salonu’ndaki oturuma Başkan Kürşat Engin Özcan katılmadı. Oturumu Nazilli Belediye Meclis üyesi Fatih Pehlivan yönetti. İki oturumlu mecliste 11 gündem maddesi masaya yatırıldı. 5’i komisyonlara sevk edilirken 6’sı oy birliğiyle kabul edildi.

2022 yılı ilk meclis toplantısında Denetim Komisyonu seçimleri yapıldı 
Nazilli Belediyesi Meclisinin 2022 yılında izin yapacağı tarihler belirlendi. Sözleşmeli personel ücretleri en az 4 bin 260 TL olacak şekilde güncellendi. Denetim Komisyonu’na Gönül Öztürk, Fatih Pehlivan, Yezdan Yıldırım, Bülent Sayar ve Mustafa Akkaya’ya seçildi. Yeşilyurt Mahallesi ile Muammer Aksoy Mahallesi arasında bulunan 1207 ile 1388 sokağın Muammer Aksoy Mahallesi’ne devredilmesi kararı alındı. İlçe dışına çıkarılacak cenazelere ilişkin Türk Hava Yolları ile Nazilli Belediyesi arasında protokol imzalanması için Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yetki verildi.

Nazilli’deki gençler kültür kampına alınacaklar
K
ültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen hibe projesi kapsamında, Mastaura Antik Kenti’nin tanıtımı için 16-18 yaş arasındaki gençlerin kültür endüstrisi alanında gelişimi amacıyla 1’er haftalık kamplara alınacağı belirtildi. Toplamda 240 gencin faydalanacağı projenin 470 bin TL’si bakanlıktan hibe alınacağı ifade edildi.

Yeni Mahalle’de 1646 Ada 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, Cumhuriyet Mahallesi’nde birçok ada ve parselde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklikleri imar komisyonunda kabul edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER