© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli'de 5 Eylül Coşkusu Başladı

Kurtuluş Bayramı’nın 97’inci Yıl Etkinlikleri kapsamında Nazilli’ye gelen yerli ve yabancı gruplar Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ziyaret etti.

Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yıl dönümü nedeniyle ilçeye gelen Ankara’dan Kuzeyin Uşakları, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Sırbistan, Bosna Hersek, Sancak Tutin  ve Gürcistan halk dansları ekiplerinden seçilmiş öğrenci ve ekip sorumluları  Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ziyaret etti. 
Ziyaretin gerçekleştiği Meclis salonunda Misafirlerini Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu ve Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan ile karşılayan Başkan Kürşat Engin Özcan misafirlerine tek tek hoş geldiniz diyerek ellerini sıktı. Başkan Özcan Sizler; “ binlerce kilometre öteden sıcak duyguları getirdiniz. Memleketimiz de sıcaktır sizin bölgelere nazaran. Coğrafyanın insan üzerinde etkisi vardır. Sizlerin bizlerin yanına gelmesi, bizim zor günlerden kurtuluşumuzun yıldönümünde yanımızda olması bizleri ziyadesiyle onurlandırdı. Bende sizlerin yüzünde o mutluluğu görüyorum” ifadelerini kullandı.
Nazilli, Nazilli Belediyesi ve Belediyenin çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Özcan “Şu an içinde bulunduğumuz salon bizim Nazilli’nin sorunlarını konuştuğumuz Meclis Salonumuz. Siz Dostlarla birlikte burayı paylaşmış olmak çok büyük mutluluk. Hatta bugün meclis toplantımız var. İsterseniz gelebilirsiniz. Sizlerin bizlerden bir isteği varsa tüm belediye ekibi olarak yanınızdayız. Burada bizlerle birlikte olmanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Ülkelerinden sevgi ve selam getirdiklerini belirten gurup sorumluları ortak konuşmalarında Başkan Özcan’a ve ekibine teşekkürlerini belirterek; “ Bu tür organizasyonlar ülkeleri birbirine bağlıyor. Önümüzdeki yıllarda daha büyük bir grupla Nazilli’ye gelmek istiyoruz. Böyle güzel bir şehirde güzel insanlarla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bazılarımız Nazilli’ye ilk kez geldi ve çok sevdik. Daha önce gelen ekiplerimiz de yeniden burada olmaktan mutlu. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederiz. Sizleri de ülkemize bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.  
Karşılıklı hediyelerin takdim edilmesinin ardından misafir ekiplerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kürşat Engin Özcan, her zaman her yerde barışın hakim olmasını dileyerek ,“Bizler size ev sahipliği yapmıyoruz. Kendinizi Nazilli’de her şekilde rahat hissedebilirsiniz. Sizleri ağırlamak büyük bir onur” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER