© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ'DE AK PARTİ ERİYOR, İYİ PARTİ BÜYÜYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Nazilli'de kan kaybetmeye devam ederken 'Cesurlar Hareketi' olarak adlandırılan İYİ Parti'nin Nazilli Teşkilatı ise yeni üye katılımlarıyla gücüne güç katıyor.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde kendi partisinden aday çıkaramayan ve Cumhur İttifakı'nın MHP'li başkan adayı Haluk Alıcık ile girdiği seçimi kaybeden AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, İş Adamı Erkan Erkoç'un İYİ Parti'ye katılmasıyla bir kez daha sarsıldı. Geçtiğimiz günlerde istifasını açıklayan AK Parti'nin Nazilli İlçe Teşkilatı kurucularından olan ve bir dönem ilçe yönetiminde görev alan Ali İhsan Dilmen'in istifasıyla sarsılan Ak Parti'de, yerel seçimlerden önce istifa eden İş Adamı Erkan Erkoç'un İYİ Parti'ye katılması şok etkisi yarattı. 

İYİ PARTİ'YE YOĞUN KATILIM 
AK Parti Nazilli'de önemli isimleri bir bir kaybederken İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı ise başkan Durmuş Kural önderliğinde her geçen gün üye sayısını artırıyor. Genel Başkan Meral Akşenir'in başlattığı üyelik kampanyası kapsamında Nazilli Belediye Meydanı'na kurdukları çadırda partiye yeni üyeler kazandıran Kural, önümüzdeki günlerde AK Parti’den flaş isimlerin İYİ Parti’ye katılmaya devam edeceğini söyledi. İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı'nın sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, 1 Eylül'de 56, 2 Eylül'de 48, 3 Eylül'de 39, 4 Eylül tarihinde ise 32 üye yapıldığı bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER