© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli’de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde farklı alanlarda başarı sağlamış öğrenci ve takımlar için ödül töreni düzenlendi.

Nazilli İlçe Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında okullarda sportif, kültürel, sanatsal, bilimsel ve özgün çalışmalar kategorilerinde ferdi ve takım olarak dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek’in ev sahipliğinde Nazilli Kültür Merkezi tiyatro salonundaki etkinliğe Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti temsilcileri, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz, daire müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler katıldı.

Ödül programı Nazilli Menderes Anadolu Lisesi müzik grubunun birbirinden güzel söylediği şarkılarla renklendi. Nazilli Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ayhan Gül’ün sunumunu üstlendiği ödül töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından protokol üyeleri çeşitli branşlarda ödül kazanan öğrencilerini plaketle onurlandırdı. Programın sonunda Kaymakam Arısoy, Belediye Başkanı Özcan ve diğer protokol üyeleri, başarılı öğrencilerle birlikte sahneye çıkarak hep bir ağızdan ‘Memleketim’ şarkısını söyledi.

‘ÇOCUKLARIMIZA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Ödül töreninde konuşma yapan Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, öğretmen, öğrenci ve ailelerine başarılarından dolayı teşekkür ederek başarıların devamını diledi. Şimşek, “Bugün Nazilli’mizde okullarımızın sportif, kültürel sanatsal ve özgün çalışma alanlarında il birincisi olmuş bölgede ilk üçe girmiş ulusal ve uluslararası düzeyde derece almış 265 öğrencimizin ödül töreninde toplanmış bulunmaktayız. Pandemi sonrası 2 bin 350 öğretmen ve 30 bine yakın öğrencisi ile okullarımız hem akademik hem de sosyal kültürel alanlarda idarecisi, öğretmeni ve velileri ile birlikte büyük başarılara imza atmış bulunmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Ben Sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlâklısını severim’, ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur', ‘Türkiye Cumhuriyeti`nin temeli kültürdür’ sözleri hep rehberimiz olmuştur. Her türlü etkinlik ve çalışmalarımızda bize desteği ile güç veren kaymakamımız Sedat Sırrı Arısoy Beyefendiye, ekip arkadaşlarıma, okullarımızın yönetici ve öğretmenlerine, güzel çocuklarımızın ailelerine, bu başarınınım mimarı ülkemizin geleceği olan sevgili çocuklarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER