© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ'DE BAYRAM TEMİZLİĞİ, ORDU CADDESİ PIRIL PIRIL OLDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi bir ortak çalışmaya daha imza attı. Belediye ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçenin en işlek caddelerinden biri olan Ordu Caddesi'nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 


Aydın Büyükşehir  Belediyesi ve Nazilli Belediyesi Zafer Mahallesi'nde bulunan Ordu Caddesi ve caddeye bağlanan ara sokaklarda çevre temizliği yaptı. Büyükşehir belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttükleri çalışmalar kapsamında kaldırım kenarındaki yabani otlar kesilirken, ağaç bakım ve budama, sokak süpürme ve mıntıka temizliği yapıldı. Temizlenen yollar ve sokaklar arazöz aracı eşliğinde tazyikli suyla yıkandı. Çalışmaları yakından takip eden esnaf ve vatandaşlar, Aydın  Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a teşekkür etti.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ordu Caddesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Özcan, "Biz bu süreci birlikte yöneteceğiz demiştik. Vatandaşımız bizden bunu istedi. Bu birliktelik her alanda devam edecek. Yoğun bir çalışmayla Nazilli'mizi pırıl pırıl yaparak Kurban Bayramı'na hazır hale getireceğiz. İnşallah elimizden gelen gayreti göstererek Nazilli'mizde güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Terimizin son damlasına kadar çalışacağız" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER