© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli’de Beydağ Köftecisinin 2. Şubesi hizmete açıldı 

Nazilli’de yaklaşık 2 yıl önce hizmete giren ve kısa sürede köfte severlerin uğrak yeri olan Beydağ Köftecisi, ikinci şubesini Yeni Mahalle’de açtı. 

Meşhur Beydağ Köftesi’ni Nazilli ile buluşturan genç girişimci Serkan Kart, Nazilli’de 2’nci şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Yeni Mahalle 163 Sokak No:7/A adresinde hizmete giren işyerinin açılışına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, siyasi partilerin temsilcileri, belediye başkan adayları, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Emekli İmam Bilal Ekinci tarafından yapılan duanın ardından işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Beydağ Köftecisinin 2. Şubesinin açılışının ardından davetlilere keşkek ve köfte ikram edildi. İşletme sahibi Serkan Kart, açılışa katılanlara teşekkür etti. 

Nazilli halkının gösterdiği ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu ifade eden köfte ustası genç adam, “Öncelikle Nazilli halkına çok teşekkür ediyorum. İşletmemizi açtığımız günden bu yana müşteri sayımız artarak devam ediyor. Nazilli’de damak tadından anlayan birçok insan var ve bizleri tercih ettikleri için Nazilli halkına teşekkür ediyorum” dedi. 

Beydağ Köftesinin içinde hiçbir katkı maddesi bulunmadığını belirten Kart, “Köftelerimiz, %100 dana etinden yapılmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışıyla hizmetlerimize devam edeceğiz ve çeşitlerimizi genişleterek daha zengin bir menüyle hizmetlerimizi sürdüreceğiz. İşletmemizde Beydağ Köftesi’nin yanı sıra Ödemiş köftesi de bulunuyor. Şubemiz haftanın 7 günü 11.00 ila 22.00 saatleri arasında müşterilimize hizmet verecek. İşyerimizde müşterilerimizi ağırladığımız gibi paket servisi hizmetimiz ile de lezzetlerimizi vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Ev ve işyerlerine paket servisi için 0536 469 14 91 numaralı telefonu arayabilirler” ifadelerini kullandı.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER