© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ'DE ÇG KUMPİR'E YOĞUN İLGİ

Nazilli Altıntaş Mahallesi Çarşı mevkiinde geçtiğimiz günlerde açılan ÇG Kumpir, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çarşı içindeki işyerlerine paket servis yaptıklarını söyleyen işletme sahipleri Güven Açığ ve Çağatay Birdane, gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Nazilli'de yeni açılan ÇG KUMPİR, kısa sürede lezzet severlerin uğrak noktası haline geldi. Henüz yeni açılmalarına rağmen kısa sürede müşteri sayısını arttırdıklarını söyleyen Güven Açığ, "Farklı lezzetler arayan herkesi işletmemize bekliyoruz. İşyerimizde başta Kumpir çeşitleri olmak üzere tava yemekleri, makarna çeşitleri, menemen, wrap, salata çeşitleri, sandiviç ve tost gibi birçok ürünümüz var. Geniş bir menüye sahip olmakla birlikte fiyatlarımızın da uygun olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Özel sipariş ile aldıkları patateslerden yaptığı kumpirleri özenle hazırladığını belirten Çağatay Birdane ise kumpir için 20 çeşit meze kullandıklarını ifade etti. Birdane, "Bol malzemeli kumpirlerimiz şimdiden büyük ilgi gördü. Kumpirlerimiz hem lezzetli hem de doyurucu. Müşterilerimizin memnuniyeti için işletmemizde en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz" şeklinde konuştu.

Altıntaş Mahallesi 133 Sokak No: 38 adresinde bulunan ÇG Kumpir'in, 0552 556 80 79 numaralı telefondan paket siparişi için müşterilerine hizmet verdiği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER