© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli'de "Çocuklar Üşümesin" Kermesi!

Nazilli Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma Gurubu ihtiyaç sahibi çocuklara mont ve bot alabilmek için kermes düzenledi.

Nazilli Belediye Meydanı TEB Bankası önünde açtıkları "çocuklar üşümesin" standında Kent Konseyinin diğer gurupları ve esnafın desteği ile kermes yaptı. Kermese Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, Kent Konseyi Başkanı Bülent Burmaoğlu ve Nazilli Kent Konseyi Gurup Başkanları ile üyeleri katıldı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Grubunun, "Çocuklar Üşümesin" diyerek, ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık bot ve kaban almak için düzenledikleri kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy ile Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan eksiklerin tamamlanması için katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Nazilli Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma Gurubu Başkanı Fulya Kaynak; " Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu olarak kışın çocuklar üşümesin diye, mont ve bot yardımı yapmak için kermes düzenledik. Kermesimize Çarşı esnafından da destek geldi. Bu etkinliğimize katkı sağlayan her kese çok teşekkür ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER