© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli’de Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlandı

Nazilli Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Nazilli Belediye Meydanı’nda anma ve kutlama etkinliği düzenlendi.

Nazilli Belediye meydanında akşam saatlerinde Nazilli Belediyesi Mehter Takımının gösterileri ile başlayan etkinliklere, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Jandarma Komutanı Haktan Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, Chp İlçe Başkanı Serkan Sevim, Mhp İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, İyi Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Meslek Odalarının Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yunus Emre Camisi Müezzini Emin Değirmencioğlu, Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu. Ardından, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Temsilciliği Başkanı Hasan Karataş konuşma yaptı. Karataş’ın konuşmasının sonrasında Kaymakam İbrahim Küçük, vatandaşlara hitap etti.

Kaymakam İbrahim Küçük’ün konuşmasından sonra, 15 Temmuz Belgeseli gösterimi yapıldı. Saatler gece yarısını 13 dakika geçtiğinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Nazilli’de bulunan her camiden sela okundu. Akabinde Nazilli Müftüsü Necati Topaloğlu tarafından şehitler için dua edildi. Program sonunda ilçe protokolü ve vatandaşlar sabah saatlerine kadar demokrasi nöbeti tutarak gurur gecesini andı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER