© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ’DE DÜĞÜN TADINDA NİŞAN!

Nazilli Belediyespor Kadın Futbol Takımı oyuncusu Gamze Deveci, Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Çelik ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Genç çift, eğlence dolu muhteşem bir törenle nişanlandı.

Nazilli dün akşam muhteşem bir nişan törenine ev sahipliği yaptı. Bir süre önce tanışan Nazilli Belediyespor Kadın Futbol Takımı oyuncusu Gamze Deveci ile genç gazeteci Mustafa Çelik evlilik yolunda ilk adımı attı. Genç çift, Özkatlar Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen törenle nişanlandı.  Spor, siyaset ve iş dünyasından önemli isimlerin buluştuğu törene Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, eski Nazilli Belediye Başkanı Esat Ergüler, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Manşet Gazetesi İmtiyaz sahibi Erdal Savaş, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, basın mensupları ve çiftin yakınları katıldı.

Yeni Sinan Camisi İmam Hatibi Bilal Ekinci’nin duasının ardından Çelik ve Deveci’nin nişan yüzüklerini Kürşat Engin Özcan ve Esat Ergüler taktı. Mutlu çift, ardından gece boyunca çalınan şarkılarla yakınlarıyla birlikte dans ederek gönüllerince eğlendi. Maçlarda attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Nazilli Belediyespor Kadın Futbol Takımı oyuncusu Gamze Deveci, şık kıyafeti ve danslarıyla da göz kamaştırdı. Çelik ve arkadaşlarının performansı da davetlilerden sık sık alkış aldı. Eğlence ve coşkunun tavan yaptığı gece, çektirilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Nazilli Gündem haber Sitesi olarak genç çifti tebrik ediyor, mutluluklar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER