© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli'de El Sanatları Dekorasyon ve Vitray Sergisi Açıldı

Nazilli Belediyesi Lütfi Selek Kültür Merkezi ve Sergi Salonu’nda, El sanatlar, Dekarasyon, vitray Sergisi açıldı. Açılışı yapılan sergide Başkan Özcan ve Milletvekili Süleyman Bülbül’e kursiyerler tarafından hazırlanan ahşap boyama saat hediye edildi.

Sergi açılışa CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkan Kürşat Engin Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, CHP Kadın Kolları Başkanı Zeliha Toros, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim,  İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, Kursiyerler ile sanatseverler katıldı.

Atıl durumdaki eski ev eşyalarının Kursiyerler, Zekiye Yarar, Nurhayat Aydın, Nihal Demirtaş, Fulden Öztop, Semra Konuk, Gülşen İçli, Gülseren Şengül ve Nalan Öreroğlu tarafından yenilendiği serginin açılışında, Milletvekili Bülbül ve Belediye Başkanı Özcan kursiyerlerin verdiği emek dolu çalışmalarından dolayı tebrik etti. İlgi ile inceledikleri eserler hakkında bilgiler alan Bülbül ve Özcan, yaptıkları çalışmalar ile tüm bayanlara örnek olmalarından ve aile ekonomisine sağladıkları katkıdan dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür etti. 

Eski ev eşyalarının yenilerek dekorize edildiği özel çalışmaların 10 gün boyunca Lütfi Selek sergi salonunda sergileneceğini belirten Kurs Öğretmeni Filiz Aydın; “Atıl durumda bulunan eski eşyaları boyama ve doku teknikleri ile yeniliyoruz. Yenileme yaptığımız eşyaların konseptine uygun polyester objelerle dekorasyonçalışmaları yapıyoruz.  Ayrıca Vitray çalışmamız ile camların kesilerek  şekillendiriyoruz. Bu kursumuzun amacı evde atıl durumdaki eşyaları yenileyerek ev ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Tüm bayanlarımızı yeni dönemde kursumuza bekliyoruz. Bize sağladığı imkanlar ve verdikleri desteklerden dolayı da Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan, Belediye Başkan Yardımcımız Mert Öreroğlu ve Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi. 


El sanatlar,Dekarasyon,vitray kursu 
Kurs hocası Filiz Aydın

Eski ev eşyalarının yenilerek dekorize edildiği özel çalışmaların 1 hafta boyunca Lütfi Selek sergi salonunda sergileneceğini belirten Kurs Öğretmeni Filiz Aydın; “Atıl durumda bulunan eski eşyaları boyama ve doku teknikleri ile yeniliyoruz. Yenileme yaptığımız eşyaların konseptine uygun polyester objelerle dekarasyon çalışmaları  yapıyoruz.  Ayrıca Vitray çalışmamız ile camların kesilerek  sekillendiiyoruz. Bu kursumuzun amacı evde atıl durumdaki eşyaları yenileyerek ev ekonomisine ketkıda bulunuyoruz. Tüm bayanlarımızı yeni dönemde kursumuza bekliyoruz. Bize sağladığı imkanlar ve verdikler desteklerden dolayı da Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan, Belediye Başkan Yardımcımız Mert Öreroğlu ve Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi. 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER