© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ’DE ERKEK GİYİMİN YENİ ADRESİ; SMOKİN JEAN’S

Nazilli’de erkek giyim üzerine faaliyet gösteren Smokin Jean’s hizmete girdi. Erkek spor ve klasik giyim tarzına hitap eden mağaza, açılışa özel tüm ürünlerde %25 indirim kampanyası başlattı.

Nazilli’de erkeklere özel yeni tarz kıyafetlerle hizmet verecek olan Smokin Jean’s, Altıntaş Mahallesi Türkocağı caddesi üzerinde açıldı. Takım elbiseden kot pantolona, gömlek modellerinden ayakkabıya kadar birçok ürünün yer aldığı mağaza, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Klasik erkek giyim ve spor giyimde iddialı olan Smokin Jean’s, açılışa özel %25 kasada indirim kampanyasıyla kaliteli ürünleri uygun fiyata alma imkânı sunuyor.

Mağazada bütün yaşlara hitap eden ve birçok ürün çeşidi olduğunu söyleyen işletme ortaklarından İbrahim Açığ, “Smokin Jean’s Nazilli mağazamızda hizmet vermeye başladık. İki katlı mağazamızın alt katında bütün yaşlara hitap günlük ürünler ve erkek spor ürünleri var. Üst katımızda ise klasik giyim ürünleri mevcut. Damatlık, şık ceket ve takımlarımız mevcut. Smokin Jean’s Nazilli’de yaşayan tüm yaş gruplara hitap eden erkek giyim mağazasıdır. Mağazamız haftanın 7 günü sabah 09.00 ila akşam 22.00 saatleri arasında açık olacaktır” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM FIRSATI
Yaklaşan Babalar Günü öncesi çeşitli ürünlerde indirim uygulayacaklarını söyleyen işletme ortağı İbrahim Açığ, “Açılışa özel kampanya başlattık. Şu an kasada %25 indirim uyguluyoruz. Bu kampanya tüm ürünlerimizi kapsıyor. Önümüzdeki süreçte Babalar Günü’ne özel bir kampanyamız olacak. Ayrıca damat olacak gençlerimiz için de damatlık ve takım elbiselerde özel indirim fırsatları sunacağız. Nazilli’de en kaliteli takım elbiseyi en uygun fiyatlarla müşterilerimizle buluşturacağız” şeklinde konuştu.

Erkek parfümü, kemer, çorap, eşofman altı, penye ve deniz şortlarının bulunduğu Smokin Jean’s mağazasının indirim, kampanya vb. duyurularını @smokin_jean ınstagram hesabından takip edebilir, detaylı bilgi almak için 0543 172 20 64 numaralı telefonu arayabilirsiniz.



İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER