© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ’DE GÖRKEMLİ SÜNNET DÜĞÜNÜ

Nazilli’nin tanınan ve sevilen ailelerinden olan Kalender Motor’un sahibi Cihan Kırer ve eşi Funda Kırer, çocukları Adem Kırer için muhteşem bir sünnet düğünü düzenledi.

Nazilli’nin sevilen ailelerinden Kırer ailesinin çocukları Adem Kırer, muhteşem bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı. Yeşilvadi Düğün Salonu’nda gerçekleşen sünnet düğününe iş dünyasından birçok iş insanı, siyasetçiler, oda başkanları, muhtarlar ve yaklaşık 12 bin davetli katıldı. Anne Funda Kırer ve Kalender Motor sahibi Cihan Kırer, davetlileri ayakta karşılarken her biriyle yakından ilgilendi.

BEYDAĞ KÖFTESİ İKRAM EDİLDİ
Görkemli sünnet düğününde Adem ve arkadaşları şişme oyuncuklar ve palyaço gösterileri ile eğlence dolu vakit geçirdi. Çocuklara pamuk şeker ve mısır ikram edilirken sünnet düğününe katılanlara ise Beydağlı genç usta Serkan Kart ve ekibinin hazırladığı meşhur Beydağ köftesi, keşkek ve tatlı ikramında bulunuldu. Usta zurnacıların da sahne aldığı düğün töreni adeta karnaval alanına dönüştü.


Cihan-Funda Kırer çifti, biricik evlatlarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak sünnet düğününe katılan tüm davetlilere teşekkür etti.









 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER