© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ'DE İKİNCİ BAHAR'A YOĞUN İLGİ

Nazilli muhteşem bir tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. Aşk, romantizm ve komedi dolu 'İkinci Bahar' tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Hayalleri çok çalışmak, çok çok para kazanmak üzerine kuran bir genç kuşak ile solmuş çiçeklerin kendine özgü kokuları olduğunu geç de olsa fark etmiş olan diğer kuşak arasında yaşanan diyaloğu anlatan 'İKİNCİ BAHAR' tiyatro oyunu Nazilli'de sahnelendi. İstanbul Temaşa Tiyatrosu’nun sahnelediği oyun izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. İspanyol yazar Alfonso Paso’nun yazdığı Serkan Budak’ın Türkçeye uyarladığı ve yönettiği komedi türündeki oyuna Nazillili vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro  Salonu'nda sahnelen oyunda salonun tamamen dolduğu görüldü. 


Türk sinema, tiyatro ve dizi film oyuncusu Cihat Tamer, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Bedia Ener, Simge Selçuk, Emre Törün ve Serkan Budak'ın oyunculuk yaptığı İkinci Bahar Tiyatro Oyunu, izleyicilerden tam not alırken gecenin sonunda ayakta alkışlandı. 
Nazillili vatandaşların oyuna gösterdiği ilginin mutluluk verici olduğunu söyleyen, Düşler Sahnesi Tiyatro Derneği Başkanı Ersun Beker, " Şu an gerçekten çok mutluyum. Bu oyunu buraya getirirken tereddüt içerisindeydim. Gösterilen ilgiden sonra ne kadar doğru bir karar verdiğimiz ortaya çıktı. Bundan sonra da bu tür oyunlarımız, çocuk oyunlarımız gelecek. İlgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Öte yandan İkinci Bahar tiyatro oyununu izleyen İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve Düşler Sahnesi Tiyatro Derneği Başkanı Ersun Beker oyunun ardından oyunculara çeşitli hediyeler takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER