© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli'de İlçe Milli Eğitim Müdürü belli oldu!

Nazilli'de yeni İlçe Milli Eğitim müdürü belli oldu. Eski Müdür Hıdır Dağaşan’ın yaş haddinden emekli olmasının ardından İlçe Müdürlüğüne İsmail Şimşek atandı.

Nazilli'de merakla beklenen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 50’nci Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Şimşek atandı. Dün göreve başlayan Şimşek, projeci ve çalışkan okul müdürü olarak tanınıyor. Müdür Şimşek okul müdürü olarak görev yaptığı Nazilli İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nazilli Endüstri Meslek Lisesi ve 50.yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaptığı başarılı çalışmalarla adını duyurmuştu.

BİRÇOK PROJEYE İMZA ATTI
Şimşek’in çalışmaları arasında Nazilli İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin mevcut binasına geçişinde çalışmaları, Nazilli Endüstri Meslek lisesinde 24 derslikli okul ve iki tip proje atölye yapımını ve atölyelerde yeni teknolojik altyapı oluşmasında ve TÜBİTAK bilim fuarında Nazilli’yi başarı ile temsil etti. Çalıştığı kurumlar da sportif ve kültürel çalışmalarında Balkan şampiyonalarında ve Türkiye genelinde öğrencileri Nazilli’yi başarı ile temsil etti ve dereceler kazandırdı. 50 yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yemekhane kurulumu yaparak maddi yetersiz öğrencilerin  ücretsiz yemek yemesini sağladı. GEKA kapsamında bilim fuarları yaptı ve proje pazarı oluşturdu. Bunun gibi birçok projeye ve çalışmalara imza attı. İsmail Şimşek'in İlçe Milli Eğitim Müdürü olması Milli Eğitim camiası tarafından sevinçle karşılandı.

İsmail Şimşek evli ve 3 çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER