© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli’de kahveseverlerin yeni durağı; Blanc Coffee&Dessert

Nazilli’de yeni nesil kahve sektöründe hizmet veren işletmelere bir yenisi katıldı. Blanc Koffee & Dessert görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. Açılış töreni yoğun ilgi gördü.

Nazilli’de kahve severlerin yeni durağı; Blanc Coffee& Dessert, yoğun katılımla dualarla hizmete açıldı. Yeni Mahalle 140 Sokakta bulunan İnci Yaşam alışveriş merkezinde yer alan kafenin açılışına Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ertürk, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin ve ilçe yöneticileri, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve ilçe yöneticileri, Nazilli Kahveciler Odası Başkanı Birol Şenkal, Kasaplar ve Lokantacılar Odası Mahmut Arslan Manifaturacılar Odası Başkanı Hüdai Tosun ile çok sayıda davetli katıldı. 

Yeni Sinan Camii İmam Hatibi Bilal Ekinci'nin yaptığı duanın ardından, protokol üyeleri tarafından kurdele kesildi. Yoğun ilgi gören açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

İşletme sahipleri Caner Bilir ve Tolga Dağlı, gösterilen ilgi nedeniyle açılışa katılan davetlilere tek tek teşekkür etti. Genç işletmeciler yaptıkları açıklamada, “Nazilli’mize güzel bir mekan kazandırdığımızı düşünüyoruz. İnci Yaşam’a yeni bir akım, tekrardan oluşum. Nazilli’nin merkezinde gençlerimize hitaben butik havasında güzel bir kahve ortamı yaratmaya çalıştık. Kafemizde kahve çeşitlerinin yanı sıra tatlı çeşitlerimizle de iddialıyız. İnşallah daha da güzel olacak. Herkesi kafemize bekliyoruz.” İfadeleri kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER