© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli'de kaza; 1 yaralı!

Nazilli’de motosiklet ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü H.K. ayağından yaralandı. Yaralı hemen sağlık ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza Nazilli Altıntaş Mahallesi Türk Ocağı Caddesi 107 sokak Koca Camii arka sokağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 107 sokaktan Koca Camii istikametine doğru ilerleyen H.K. idaresindeki 09 ADN 628 plakalı motosiklet, ara sokaktan çıkan Y.T. yönetimindeki 48 LV 809 plakalı hususi otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile paket servis işi yapan motosiklet sürücüsü acılar içinde yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolün ardından yaralı motosiklet sürücüsünü Nazilli Devlet Hastanesine sevkini sağladı. Polis ekipleri de kaza yerinde yaptıkları kontrollerin ardından kaza yapan otomobil ve motosikletin kaldırdı ve yol trafiğe açıldı.

Hastaneye götürülen motosikleti sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER