© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli’de kıran kırana bilgi yarışması

Nazilli’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2022-2023 eğitim yılında hayata geçirmiş olduğu proje kapsamında bilgi yarışması düzenlendi. Kapalı Spor Salonu’nda 24 okulun katılımı ile yapılan bilgi yarışmasında minikler birbiriyle yarıştı.

Nazilli İlçe Eğitim Müdürlüğü'nün 2022-2023 eğitim yılında hayata geçirmiş olduğu projelerden birisi olan ilkokullar ve ortaokullar arası bilgi yarışması, Nazilli Kapalı Spor Salonu'nda 24 okulun katılımı ile gerçekleştirildi. Nazilli İlçe Eğitim Müdürlüğü organizesinde düzenlenen yarışmada, 24 ilkokul ve ortaokul öğrencileri sorulara doğru yanıt vermek için birbiri ile yarıştı.  

HEYECAN DOLU ANLAR YAŞANDI

Yarışmaya, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, okul müdürleri, öğrenci velileri ve yarışmada ter döken arkadaşlarına destek vermek isteyen öğrenciler katıldı. Nazilli Kapalı Spor Salonu'nda yarışmaya katılan öğrenciler ve velileri heyecan dolu anlar yaşadı.

Nazilli’de bir projeyi daha tamamlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, "Saat 10.00'da 24 ilkokul katılıyor bilgi yarışmasına, saat 14.00'te ise ortaokullar bilgi yarışmasına katılacak. Katılan her okulumuza katılım belgesi verilip ayrıca ödülleri de Sümer Park'ta yapılacak 23 Nisan törenlerinde verilecektir" ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERE KATILIM BELGESİ VERİLDİ

24 ilkokulun katıldığı yarışmada Vakıflar İlkokulu birinci, Fatih İlkokulu ikinci, Ahmet Yesevi İlkokulu da üçüncü oldu. Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, yarışmaya katılan öğrencilere törenle katılım belgelerini takdim etti.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER