© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ'DE MUHTEŞEM KONSER

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Nazilli’de Ümit Besen-Pamela konseri düzenlendi. Konser izlemeye gelenler doyasıya eğlendiler. 

Arabesk-fantezi müziğin usta yorumcusu Ümit Besen ve Türk rock müziğin önemli isimlerinden Pamela nazilli İstasyon Meydanı’nda sahne aldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi, kültürel etkinlikleri kapsamında bu hafta düzenleyeceği konserlerden ilkini Nazilli’de gerçekleştirdi. Farklı tarihlerde planlanmasına rağmen şehit haberleri ve maden faciası nedeniyle defalarca ertelenen konserlerin ilki Nazilli İstasyon Meydanı’nda bugün saat 20.00’de ünlü sanatçılar Ümit Besen ve Pamela sahne aldı.

Konser öncesi Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerinden Efe Dumancı, konser alanına gelen vatandaşları eğlendirdi. Daha sonra sahneye ilk olarak alkışlarla Pamela çıktı. Ünlü şarkıcı dillere pelesenk olan şarkılarını izleyenlerle birlikte coşkuyla seslendirdi.    

Muhteşem düet
 

Arabesk-fantezi müziğin usta ismi Ümit Besen, Türk rock müziğin temsilcilerinden Pamela’nın daveti üzerine sahneye geldi. Ümit Besen ve Pamela, dünyaca ünlü video paylaşım sitesinde 100 milyondan fazla tıklanan ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi’ adlı parçayı sahnede birlikte seslendirdi. İkilinin muhteşem düeti Nazillilerden tam not aldı. 

Sahneye Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı doktor Ertuğrul Tetik çıktı. Tetik, konsere gelenleri selamladıktan sonra ünlü şarkıcılar Ümit Besen ve Pamela’ya çiçek taktim etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamlarını ileterek konuşmasına başlayan CHP’li Ertuğrul Tetik, “Gençler bu ne muazzam bir tablo böyle. Sizler böyle olduktan sonra, bu güzel kalabalığı gördükten sonra Nazilli’de yapılamayacak hiçbir şey yok. Gençler sizlerle ilgili öyle güzel projelerim var ki, inanamazsınız, hep beraber çok güzel işler yapacağız. Çünkü ben Türkiye’de gönlü en genç başkan olacağım. Sizlerle birlikte olduktan sonra hiçbir olay karşımızda duramaz. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ülkemizi siz gençlere emanet etmişti. Bende Nazilli’yi sizlere emanet ediyorum. Beraberce güçlüyüz” ifadelerini kullandı.  

Ümit Besen ‘Nikah Masası’, ‘Islak Mendil’, ‘Okul Yolu’, ‘İntizar’, ‘Hangimiz Sevmedik’ gibi sevilen parçalarını seslendirdi ve sevenlerine müzik ziyafeti sundu. Hayranları, usta şarkıcının klavye başında seslendirdiği parçalara büyük bir coşkuyla eşlik etti.

“TÜRKİYE’DE GÖNLÜ EN GENÇ BAŞKAN OLACAĞIM”

Daha sonra sahneye Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı doktor Ertuğrul Tetik çıktı. Tetik, Ümit Besen ve Pamela’ya çiçek taktim etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Ertuğrul Tetik, “Gençler bu ne muazzam bir tablo böyle. Sizler böyle olduktan sonra, bu güzel kalabalığı gördükten sonra Nazilli’de yapılamayacak hiçbir şey yok. Gençler sizlerle ilgili öyle güzel projelerim var ki, inanamazsınız, hep beraber çok güzel işler yapacağız. Çünkü ben Türkiye’de gönlü en genç başkan olacağım. Sizlerle birlikte olduktan sonra hiçbir olay karşımızda duramaz. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ülkemizi siz gençlere emanet etmişti. Bende Nazilli’yi sizlere emanet ediyorum. Beraberce güçlüyüz” ifadelerini kullandı.  

BESEN’İN ŞARKILARI HEP BİRLİKTE SÖYLENDİ

Ümit Besen ‘Nikah Masası’, ‘Islak Mendil’, ‘Okul Yolu’, ‘İntizar’, ‘Hangimiz Sevmedik’ gibi sevilen parçalarını seslendirdi ve sevenlerine müzik ziyafeti sundu. Hayranları, usta şarkıcının klavye başında seslendirdiği parçalara büyük bir coşkuyla eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER