© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli’de rüya gibi nişan töreni

Nazilli’nin tanınmış ailelerinden Erdemci ailesinin oğulları Enis Erdemci ile Demirağ ailesinin kızı Hüsna Demirağ, muhteşem bir nişan merasimi ile evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Nazilli’nin tanınmış iş insanlarından olan ve Nazilli Müteahhitler Derneği(NAMDER) Başkanlığı görevini yürüten Remzi Erdemci’nin yakışıklı oğlu Enis Erdemci ile Demirağlar Mermercilik’in sahibi Türkiye Mermer İhracatçıları Birliği üyesi Tacettin Demirağ’ın güzel kızı Hüsna Demirağ nişanlandı. Demirağ ve Erdemci ailelerinin akrabaları ile yakın dostlarının bulunduğu nişan töreni, Naz-ı Şerif Restoran’da gerçekleşti. Masalsı bir organizasyon ile bir ömür boyu mutluluk yolunda ilk adımlarını atan çiftin nişan yüzüklerini MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ile Nazilli Belediye Başkanı Kürşar Engin Özcan taktı. 

Büyük mutluluk yaşayan çiftlerin nişan töreninde birbiriyle olan uyumu beğeni toplarken, mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu. Evlilik yolunda ilk adımlarını atan çiftin nişan töreni, aile fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

Muhteşem gecede davetlilerle yakından ilgilenen NAMDER Başkanı Remzi Erdemci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Belediye Başkanımız Sn. Kürşat Engin Özcan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sn. Haluk Alıcık, Sn Milletvekili Adayımız Mustafa Abak, Sn. Ak parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Ali Ertürk, Sn. Esat Ergüler, Sn. Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanımız Dursun Öztunç’a ve nişan gecemize şeref veren tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Erdemci ve Demirağlar ailesinin mutlu gününde bizlere eşlik ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER