© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ'DE SEÇİM MARATONU BAŞLADI

Nazilli Bakkallar Odası’nda seçimli Olağan Genel Kurulunda seçim heyecanı başladı. Seçim mevcut Başkan Fatih Astepe, Yılmaz Eryılmaz ve Murat Okul arasında yaşanıyor.

Nazilli Bakkallar Odası’nda sabah 09.00’da Olağan Genel Kurul Şoförler ve Otomobilciler Odası Salonu’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede divan başkanlığını Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Salahittin Çetindoğan yaptı. Faaliyet ve mali raporları okunmasının ardından ibra edildi. Son olarak dilek ve temenniler bölümünde 3 aday, birer konuşma yaptı ve yönetim kurullarını tanıttı.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Diğer adaylara teşekkür eden Murat Okul, “Odaya daha iyi hizmet getirebilmek için aday olduk. 35 yıllık tecrübemize dayanarak elimizden gelen gayreti gösterip, odamız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Fatih ve Yılmaz kardeşime başarılar diliyorum” dedi.

“SİZİN YANINIZDA OLACAĞIM”
Seçimin yapıldığı salonun kararını alan mevcut yönetimi eleştirerek konuşmasına başlayan başkan adayı Yılmaz Eryılmaz, “Üyelerimizi soğuk ve yağmurda dışarıda kalmak zorunda bırakan zihniyeti sizlerin takdirine bırakıyorum. Nezih bir ortamda genel kurulumuzu yapmak hepimizin hakkıdır. Pandemide en ihtiyaç olduğu zamanda oda başkanını üyelerimiz yanında bulamadı. Oda başkanlığı makama yan gelip yatma, keyif çatma, maaş ve huzur hakkı alıp, esnafımıza ait makam aracıyla gezme yeri değildir. İnşallah üyelerimizin takdiriyle seçimi kazanıp, bu ailenin bir ferdi olarak daima sizin yanınızda olacağım.”

“SEN BEN DEĞİL BİZ DİYEREK ÇALIŞACAĞIZ”
Yeni dönemde İnternet üzerinden satış ağı kuracaklarını ifade eden başkan Fatih Astepe, “Odamızı Aydın’ın örnek odası haline getirdik. Hizmet binamızın hisselerini aldık. Biz ve bizden sonraki üyelerimiz rahatlıkla kullanabilecek. Yıllardır çıkmasını arzuladığımız marketler yasası meclisten geçirilmeli ve kanunlaştırılmalıdır. Marketler yasasını esnafımız için çıkarmayanları hiçbir zaman unutmayacağız. Büyük marketlerin kapanış saati olan 22:00’dan sonra alkollü ürünlerin büfelerde satışının durdurulmasını, kanun gücüyle yasalaştırılmasını bu büyük camia hiçbir zaman unutmayacaktır. Bu dönemde hayata geçireceğimiz, internet üzerinden satış ağını kuracağız. Bugüne kadar olduğu gibi sen ben değil biz diyerek çalışacağız” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER