© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli'de yol çalışmaları devam ediyor

Çözüm Belediyeciliği anlayışla çalışmalarına aralıksız devam eden Nazilli Belediyesi, Yıldıztepe Mahallesi 139 sokakta yol yenileme işlemlerine başladı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapımı ve yenileme çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Önceden yapılan ön çalışma ve vatandaşlarla kurulan irtibat ile tespiti yapılan sokak ve caddelerin yol yapım ve yenilemeleri plan ve program dahilinde uygulamaya geçiriliyor. Bu kapsamda Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri Yıldıztepe Mahallesi 130 Sokakta yol yenilenme çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 500 metrekarelik alanda başlatılan tadilat çalışmalarında alt yapı kontrolleri dahilinde mevcut yolun yeni parke taşı döşemesi tamamlanarak kumlama işlemi  yapıldı. 
Çözüm Belediyeciliğine vurgu yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; "Yıldıztepe Mahallesi  130 Sokak'ta yol yapım çalışmalarımızın bir kısmı tamamlandı. Altyapı, yollarımızın yapım ve onarımı için kapsamlı çalışma planımızı uygulamaya geçirerek Nazillimizin temel sorunlarından birisini daha hızla çözdük. Çözüm belediyeciliği anlayışıyla çıktığımız bu yolda eksik gördüğümüz her konunun üzerine gidip vatandaşlarımızın isteklerini yerine getireceğiz " dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER