© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli’de yol yenileme çalışmaları devam ediyor

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekiplerince Yeni Mahalle 231/1 sokakta gerçekleştirilen yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekiplerince Yeni Mahalle 231/1 sokakta yol yenilenme çalışmalarına başlandı. 231/1 sokakta yaklaşık 500 metrekarelik alanda başlatılan tadilat çalışmalarında öncelikle mevcut yolun deforme olan parke taşı döşemesi kaldırıldı. Hemen ardından gerçekleştirilen stabilize çalışmaları ile yenileme işleminin yapılacağı alan tesviyeye hazır hale getirildi. Kilitli Parke taşı ile kaplanacak olan yolda ayrıca mevcut kaldırımlar üzerinde de yenileme çalışması yapılmak üzere düzenleme çalışmasına başlandı.  

Çalışmaları Belediye Başkan Vekili Mustafa Tınaz ile birlikte yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Fen İşleri Müdürü Çağatay Çimen’den yenileme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yol yenileme çalışmalarına belirli bir program devam edildiğine vurgu yapan Başkan Özcan  “Yeni Mahalle 231/1 Sokakta yol yenileme çalışmalarına başladık. Nazillmizde deforme olmuş tüm sokak ve caddelerdeki yenileme çalışmaları aralıksız devam edecektir ” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER