© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ'DE ZEYNEP DİZDAR RÜZGARI

Türk Pop Müziği'nin sevilen isimlerinden Zeynep Dizdar, Nazilli'de müthiş bir konsere imza attı. Nazilli Belediye Meydanı'nda gerçekleşen konserde vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

Şarkıcı Zeynep Dizdar, Nazilli'de hayranlarıyla buluştu. Nazilli Belediyesi'nin özel bir okul sponsorluğunda düzenlediği konserde sahne alan Dizdar, şarkılarıyla sevenlerini coşturdu. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan başarılı popçuya ünlü Dj Murat Uyar ve Nazillili Dj Metehan Çiftçi eşlik etti. Gecede 'Vazgeç Gönül, Zehir Gibi ve İlle de Sen' gibi en sevilen şarkılarının yanı sıra başka sanatçılarında eserlerini okuyan Dizdar, büyük beğeni topladı. Daha önce de Nazilli Belediyespor'un şampiyonluk kutlamalarında konser verdiğini söyleyen Dizdar, "Çok güzel ve oldukça eğlenceli bir akşamda Nazilli halkı ile buluştuk. Müthiş bir konser oldu. Nazilli halkını çok seviyorum. Dj Murat Uyar ile birlikte burada olduğumuz için çok mutluyuz" dedi.


Nazilli Belediye Meydanı'nda düzenlenen konsere, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Belediye Başkan Yardımcıları Mert Öreroğlu ve Şahsettin Polat, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 


 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER