© © 2022 Nazilli Gündem

Nazillili muhtarlar patlamanın kurbanlarını andı

Nazillili muhtarlar, patlama sonucu 8 kişinin hayatını kaybettiği işyeri önüne giderek, hayatını kaybedenlerin anısına karanfil bıraktı.

Nazilli’de 13 gün önce meydana gelen patlamanın acısı dinmedi. 30 Aralık Cuma günü, Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerindeki bir dönercide meydana gelen patlamada 8 kişi hayatını kaybetmiş 4 kişi de yaralanmıştı. Nazillili muhtarlar, patlamada hayatını kaybedenlerin anısına facianın yaşandığı binanın önüne karanfil bıraktı. Nazilli Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Açık, Altıntaş Mahalle Muhtarı Ahmet Ertemiz ve yaklaşık 20 muhtar ile Belediye İş Sendikası temsilcilerinin katıldığı etkinlikte olay yerine karanfil bırakıldı ve hayatını kaybedenlerin ruhu için dualar okundu.

“İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞAMAYIZ”
Nazilli Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Açık konuyla ilgili açıklamasında “ Güzel Nazilli’mizde yaşan bu elim olay hafızalarımıza kötü bir anı olarak kazındı.  Acımız çok büyük. Söyleyerek söz bulamıyoruz. Hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. İnşallah bir daha böyle bir acı yaşamayız” dedi.  Altıntaş Mahalle Muhtarı Ahmet Ertemiz ise patlamada hayatını kaybedenlerin anısını taze tutmak için böyle bir etkinlik organize ettiklerini belirterek  “Maalesef bu acı olay yılbaşına denk geldiği için ancak bugün yapabildik. Ayrıca gerek vatandaşlarımızın gerekse idarecilerimizin bir daha böyle bir olay yaşanmaması adına gereken önlemlerin alınmasını istiyoruz. Bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Ölenlere Allah gani gani rahmet eylesin.  İnşallah bir daha böyle bir acı yaşamayız” ifadelerini kullandı.







İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER