© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİLİ TAKSİCİ GÖNÜLLERİ KAZANIYOR

Nazilli otogarda taksicilik mesleğiyle uğraşan Sezer Aktaş, yardımseverliğiyle herkesin takdirini topluyor. Yolda gördüğü öğrencileri ve yürümekte zorlanan yaşlıları ücretsiz olarak gidecekleri adrese bırakan Aktaş, "Bu dünyada paradan daha önemli şeyler var" diyerek yardımlarını sürdürüyor.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde üç yıldır taksicilik yapan Sezer Aktaş, yaşlılara ücretsiz ulaşım hizmeti veriyor. Yaşlıları hastanenin kapısına kadar bırakan Aktaş, onlardan herhangi bir ücret talep etmediği gibi her zaman yardımlarına yetişiyor. Özellikle İsabeyli’deki öğrencilerin çok sevdiği biri isim olan Aktaş, “Nazilli’de yaşlı, durumu iyi olmayan ve yürüme zorluğu çeken büyüklerimize elimden geldiğince yardımcı olmaya ve onların hayır dualarını almaya çalışıyorum. Hastane ve özel durumlarında hiçbir şekilde ücret talep etmiyorum. Saat ve mesafe gözetmeksizin beni aramaları yetiyor. Ayrıca bu durumdan çekinenlerine de gerek yok. Bana ‘Allah razı olsun’ demeleri  yetiyor” dedi.

Öğrencilerin 'Sezer  Abi' dediği Aktaş, yardıma ihtiyacı olan öğrencilere de destek oluyor. Bu davranışlarıyla başta müşterileri olmak üzere herkesin takdirini toplayan Aktaş, bir taraftan ekmeğini kazanırken bir taraftan da yardım elini ihtiyacı olanlara uzatıyor. Aktaş'ın yardımseverliği ve yaşlılara gösterdiği ilgi Nazilli halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER