© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli’nin tanınmış doktoru hayatını kaybetti

Nazilli Devlet Hastanesinde uzun yıllar hastalarına şifa dağıtan Uzman Dr. Erol Gürbüz emekli olmasının ardından Kuşadası ilçesinde bulunan evinde hayatını kaybetti. 

Nazilli’de uzun yıllar doktorluk yapan Erol Gürbüz 79 yaşında hayatını kaybetti. Milli futbolcu İsmail Köybaşı'nın kayınpederi olan Dr. Erol Gürbüz’ün cenazesinin 09.06.2023 Cuma günü Kuşadası ilçesinde ikindi namazına müteakip, Kuşadası Hanım Camiinde kılınacak olan cenaze namazı sonrasında Kuşadası mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. Dr. Erol Gürbüz’ün ölüm haberi sağlık camiasında üzüntü ile karşılandı. 

Nazilli’nin en eski hekimlerinden olan Dahiliye Uzmanı Erol Gürbüz, 44 yıldır aktif olarak sürdürdüğü mesleğine 22 Eylül 2022 günü son noktayı koyarak Kuşadası ilçesine göç etmişti. Nazilli halkının köylüsünden çevre ilçelerindeki vatandaşlarına kadar geniş bir kesimin tanıdığı Dr. Erol Gürbüz, kendisini bırakmak istemeyen hastalarını kırmayıp bugüne kadar mesleğine devam etmişti. 79 yaşında olan Erol Gürbüz’ün ölüm haberi tüm Nazilli ilçesinde de sağlık camiası içerisinde üzüntüye neden oldu.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER