© © 2022 Nazilli Gündem

NDH’YE İKİ YENİ DOKTOR ATANDI

Nazilli Devlet Hastanesine çocuk hastalıkları ve gastroenteroloji uzmanı atandı. Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Esin Ersoy ve Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Atilla Bulur, Nazilli Devlet Hastanesinde görevlerine başladı.

Nazilli’de, devlet hastanesine 2 doktor atanmasının sevinci yaşanıyor. Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doktor Esin Ersoy ile Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Atilla Bulur yeni görev yerleri Nazilli Devlet Hastanesinde hasta kabulüne başladı. Hastanede 6 çocuk hastalıkları uzmanı hizmet verirken, Dr. Esin Ersoy’un göreve başlamasıyla uzman sayısı 7’ye yükseldi. Dr. Atilla Bulur ise, bölge hastanesi olan NDH’de ilk kez göreve başlayan gastroenteroloji uzmanı oldu.

DR. ESİN ERSOY KİMDİR?
Nazilli Devlet Hastanesine atanan Uzman Doktor Esin Ersoy, İzmir’de doğdu. 1994 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlık eğitimini İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesinde tamamladı. Dr. Esin Ersoy sırası ile Germencik Devlet Hastanesi, Aydın Kadın Doğum Hastanesi ve son olarak da İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yaptı. Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Esin Ersoy, Nazilli Devlet Hastanesine atanarak yeni görevine başladı.

GASTROENTEROLOJİ UZMANI DR. ATİLLA BULUR KİMDİR?
Nazilli Devlet Hastanesine atanan Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Atilla Bulur ise 2002 yılında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2011 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinde iç hastalıkları uzmanlığı, 2016 yılında da Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesinde gastroenteroloji yan dal ihtisasını tamamladı. Uzman Dr. Bulur, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinden Nazilli Devlet Hastanesine atanarak görevine başladı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER