© © 2022 Nazilli Gündem

Özcan, Yol Çalışmalarını Yakından Takip Ediyor.

Nazilli Belediyesi tarafından Altıntaş Mahallesi'nde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin, daire müdürlerinden bilgi aldı. Mahalle sakinleriyle de konuşma fırsatı bulan başkan Özcan’a vatandaşlar çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Nazilli’nin kalbi olarak bilinen Altıntaş Mahallesi ara sokaklarından yapılan yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim döneminde yolları yenileneceği sözünü yerine getiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ana yollar ve ara sokaklarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve sokak sokak gezerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Özcan’ı incelemelerinden Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi AYBA Nazilli Sorumlusu Yüksel Macaroğlu, Nazilli Belediyesi daire müdürleri yalnız bırakmadı.

"ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR"
Altıntaş Mahallesinin Nazilli’nin kalbi olduğunu dile getiren Başkan Kürşat Engin Özcan, “Çalışmalara Nazilli’nin kalbinden başladık. Seçim zamanında da bunu söylemiştik. Çünkü hem şehrin sokakları dar, hem de yaklaşık 13 yıldır yatırım almayan bir bölgemiz. Kısmi olarak iyileştirmeler olsa da mahallenin tamamının iyileştirilmesi gerekiyordu. Altıntaş ve Aydoğdu mahallemizin büyük bir kısmını bu çalışmamızla birlikte güzelleştiriyoruz. Bu adanın tamamının üst yapısını tamamlarken, Nazilli Belediyesinin elemanları tamamlıyor. Bu konuda her türlü yardımlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

"NAZİLLİ İYİ VE GÜZEL OLACAK"
Yapılacak çok iş olduğunun farkında olduklarını ifade eden Başkan Özcan, “Vatandaşların mahallelerindeki sorunları bize ilettiğinde tek tek ilgilenmeye çalışıyoruz. Ancak mali ve teknik imkanlar doğrultusunda bir plan dahilinde 5 yıl içinde tamamlayıp vatandaşımıza en iyi hizmeti Büyükşehirle birlikte ulaştırmak için var gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz. Bugünde bunu burada görüyoruz. Çalışmanın yüzde 60’ı tamamlandı. Vatandaş memnuniyeti oldukça yüksek. Yüzde yüz tamamlandığından da tamamı ortaya çıkmış olacak. En güzel ve en hızlı şekilde imkanlar dahilinde hep birlikte yapacağız. Nazilli iyi ve güzel olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşımız sadece biraz sabır etsin” ifadelerini kullandı.

“ALLAH RAZI OLSUN”
Başkan Özcan’da Allah razı olsun diyen Çay Ocağı İşletmecisi Özcan Bağırgan, “Kaldırım ve yolların çalışması hakkından Başkan Kürşat Engin Özcan elinden geleni yapıyor. Uzun zamandır şikayetçiydik. Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

“YOLLARIMIZ ÇOK GÜZEL OLDU”
Mahalle sakinlerinden Güven Göz, “Nazilli’yi çok seviyoruz. Biz en iyisini hak ediyoruz. Güzel yaşamaya gerektiğine inandığımız için zaman içerisinde bu yolların yapılması lazımdı. Geçen dönemlerde de yapıldı ama alt yapıları oluşturulmadan iş yapılmaya çalışıldı. Yollarımız çok güzel oldu. İnsanlarımız daha rahat dolaşabiliyor. İnşallah bunların devamı gelir” dedi. 

“GERÇEKTEN GÜZEL OLDU”
Çalışmalardan sonra yolların gerçekten çok güzel olduğunu söyleyen Pet Shop İşletmecisi Ahmet Alper Alpsoy, “Dükkanımın önündeki yollar gerçekten kötüydü. Çalışmalardan sonra gerçekten güzel oldu. Nazilli Belediyesine ve Aydın Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederim. Gönül ister ki daha çabuk bitsin. Ama bu da iyidir. Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER