© © 2022 Nazilli Gündem

ÖZEL ÇOCUKLARA SİNEMA JESTİ

Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi ilçede devlet ve özel rehabilitasyon okullarında eğitim alan öğrencilere unutamayacakları bir gün yaşattı. Keyifle sinema izleyen özel çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

Nazilli Belediye Sineması özel misafirlere ev sahipliği yaptı. Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin organizasyonluğunda yapılan etkinliğe Nazilli Belediye Başkan Vekili Gönül Öztürk, Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Aysun Bademli Akçil, devlet ve özel rehabilitasyon okullarında eğitim gören çok sayıda özel çocuklar, öğretmenleriyle birlikte katıldı. Nazilli Belediyesi Sineması 11.00 seansında bir araya gelen özel öğrenciler son günlerin en popüler çocuk filmi ‘Hayaller Ülkesi Gamolya’yı izledi.

"ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK"
Özel ve engelli çocuklar için belediye olarak etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Nazilli Belediye Başkan vekili Gönül Öztürk, “Engelli çocuklarımız için sinema etkinliği yaptık. Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisiyle ortaklaşa yaptığımız etkinlikte Hayaller Ülkesi Gamolya filmine çocuklarımızla birlikte izleyeceğiz. Çocuklarımızı mutlu edebilirsek ne mutlu bize. Özel çocuklarımız için etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ"
Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Aysun Bademli Akçil da belediyeye teşekkür ederek, “Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Özel çocuklarımızın özel günde bizlere böyle bir etkinlik düzenlediler. İlk defa sinemaya gelen çocuklarımız var. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı toplumdan soyutlamadan, toplumun içinde tutmak çok önemli. Etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan Nazilli Belediye Başkan Vekili Gönül Öztürk’e teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER